Antrenament profesional

Cum te poate ajuta un antrenament profesional

Un antrenament profesional te poate ajuta sa mentii un ritm constant al exercitiilor fizice si sa gasesti ritmul care iti place pentru o asemenea activitate. Antrenorul personal poate veni la adresa indicata, insa nu e obligatoriu sa executi exercitiile fizice in casa. Daca vremea de afara permite, aveti posibilitatea de a le face si in parc sau in curtea casei. Pentru a fi mereu in forma buna, antrenorul personal la care apelezi iti va recomanda inclusiv un plan de alimentatie si nutritie special gandit pentru tine.

Un antrenament profesional nu trebuie sa fie neaparat istovitor si chinuitor pentru tine. Antrenorul iti va recomanda un plan de exercitii fizice variate cu ajutorul carora sa poti arde calorii, sa acumulezi masa musculara, sa arzi grasimea si sa iti tonifiezi intregul corp.

Antrenorul personal de fitness are un rol foarte important in progresul pe care il faci. El iti ofera constant sfaturi in privinta nutritiei, ritmului de antrenament si exeritiilor ce trebuie executate pe fiecare program de exercitii separat. Daca nu iti place atmosfera dintr-o sala de sport, ai la dispozitie varianta unui antrenament la domicliu. In aceasta situatie, antrenorul concepe un program de antrenament particularizat cu ajutorul caruia te va aduce in cea mai una forma la finalul programului alcatuit de el pe zile si ore. Un antrenament la domiciliu este destinat persoanelor care sunt ocupate mereu sau au o viata de familie care nu le permite sa plece de acasa.

01. Alege trainer

Trainerul este profesorul orei tale de relaxare

02. Alege aparatul dorit

Ai posibilitatea sa alegi pe ce aparat
sa lucrezi.

03. Incepe sedinta

La sfarsitul sedintei ii vei fi recunoscator trainerului.