Antrenament sportiv

De ce trebuie sa se antreneze un sportiv si in aer liber

Antrenamentul unui sportiv se poate face in cele mai bune conditii si in aer liber. Activiatea fizica nu este neaparat legata de o sala de fitness, in care exista numeroase aparate. Miscarea in aer liber reprezinta un bun mijloc de a scapa inclusiv de stresul de zi cu zi. Antrenandu-te in aer liber, miscarile pe care le vei face vor fi executate natural.

Atunci cand te antrenezi in natura, vei vedea ca nu faci numai sport, ci vei executa un program sportiv complex ce aduce numeroase beneficii corpului tau. Sportul practicat in natura este cea mai buna solutie pentru cei care iubesc miscarea. Aerul curat pe care il poti respira in natura oxigeneaza bine celulele corpului tau si face muschii mai rezistenti in fata provocarilor fizice pe care le vei avea de trecut.

In Occident, oamenii de rand si vedetele obisnuiesc adesea sa iasa in parcuri pentu a alerga. Un program sportiv precum cel facut in aer liber este apreciat si mai mult de oricine atunci cand este practicat in grup sau alaturi de cativa prieteni buni. Multi oameni prefera sa iasa in parcuri pentru a practica miscari de tipul kangoo jumps, totul sub atenta indrumare a unui instructor specializat.

01. Alege trainer

Trainerul este profesorul orei tale de relaxare

02. Alege aparatul dorit

Ai posibilitatea sa alegi pe ce aparat
sa lucrezi.

03. Incepe sedinta

La sfarsitul sedintei ii vei fi recunoscator trainerului.