Consultanta nutritie

Consultanta nutritie de la Dragos Buzoianu

Antrenamentul fizic pe care il executi in mod regulat se poate dovedi insuficient pentru tine. Antrenorul tau personal Dragos Buzoianu iti va alcatui si un program de nutritie. El detine o experienta indelungata atat in privinta fitness-ului, cat si in nutritie. Pentru o consultanta in nutritie cu rezultate optime, colaborarea intre antrenor si cel care ii solicita serviciile trebuie sa fie foarte buna, bazata pe comunicare si respect reciproc.

Dragos Buzoianu duce totul la un alt nivel. El merge alaturi de elevii sai si prin magazine pentru a-i sfatui ce anume trebuie sa cumpere in privinta unei hrane sanatoase. Acest tip de consultanta nutritie prezinta avantajul de a fi personalizat in functie de fiecare persoana. Dragos a gandit acest serviciu de Cumparaturi Impreuna pentru cei cu care colaboreaza. Ei pot sa obtina cele mai bune rezultate in combinarea antrenamentelor necesare cu un program de nutritie echilibrat si sanatos.

Un plan de nutritie bine pus la punct ofera sportivilor echilibrul necesar, atat la nivel psihic, cat si la nivel fizic. O consultanta nutritie bine gandita merge mana nin mana cu activitatea fizica depusa de sportiv. Aici sunt luati in calcul numerosi factori din viata sa, asa cum ar fi activitatea zilnica, viata de familie, prezenta viciilor si eventualele afectiuni si tratamente urmate de persoana in cauza.

01. Alege trainer

Trainerul este profesorul orei tale de relaxare

02. Alege aparatul dorit

Ai posibilitatea sa alegi pe ce aparat
sa lucrezi.

03. Incepe sedinta

La sfarsitul sedintei ii vei fi recunoscator trainerului.